Mar i muntanya

El receptari tradicional

Autor: Herce, Enric

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Mar i muntanya

Mar i muntanya

19,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
01/02/2025
Colección:
Milfulls
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes especialment, a lEmpordà per la seva …

Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes especialment, a lEmpordà per la seva estreta connexió entre el mar i la muntanya han influït en levolució daquests plats i en la identitat gastronòmica del país. Tot i que en altres països del món podem trobar alguns plats que combinen ingredients marins i terrestres, Herce defensa apassionadament que no aconsegueixen ni de bon tros el mateix equilibri que els plats catalans. I ens ho demostra en lextensa recopilació de receptes tradicionals de mar i muntanya que formen aquest llibre, unes receptes que permetran al lector recrear a casa grans plats que són patrimoni de la gastronomia catalana: pollastre amb llagosta, conill amb escamarlans, mandonguilles amb sèpia...
Leer más

Más libros de Herce, Enric

  • DELICIOSO MAR

    ÚLTIMOS EJEMPLARES

    Recogida en librería GRATIS

    Envío a domicilio

    DELICIOSO MAR

    19,95€ IVA INCLUIDO

  • BENVOLGUT JAUME

    NO DISPONIBLE

    BENVOLGUT JAUME

    19,50€ IVA INCLUIDO

  • L'ODISSEA CULINÀRIA

    NO DISPONIBLE

    L'ODISSEA CULINÀRIA

    29,00€ IVA INCLUIDO

  • DELICIOS MAR

    NO DISPONIBLE

    DELICIOS MAR

    19,95€ IVA INCLUIDO

  • ESTACION NIEBLA

    NO DISPONIBLE

    ESTACION NIEBLA

    19,95€ IVA INCLUIDO

  • SOFREGIT

    NO DISPONIBLE

    SOFREGIT

    18,90€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

Mar i muntanya

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-19474-68-1
EAN:
9788419474681
Nº páginas:
144
Colección:
Milfulls
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
23 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Enric Herce és un xef i escriptor gastronòmic reconegut pel seu profund coneixement de la cuina catalana i mediterrània. A través dels seus llibres i les seves col·laboracions amb prestigioses publicacions com Club de Gourmets, Restauradores, Vivir el Vino, Comer y Beber i Sobremesa, ha compartit la seva passió per la cuina, i sha convertit en una veu molt respectada en el món gastronòmic. Herce ha publicat obres com Cómo sobrevivir en los restaurantes y disfrutar en el intento (1992) Girona, cuina a cuina (2000), i Un any a la cuina (2016). La seva trajectòria inclou el reconeixement als Gourmand World Cookbook Awards pel millor llibre de cuina escrit en català. Entre les seves obres recents hi ha LOdissea culinària, viatges gastronòmics per la Mediterrània (2019) Sofregit, 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana (2020), i Deliciós mar, receptes i històries del Mediterrani (2023).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar